Accordeon Muziekweekend 3, 4 en 5 November 2017

In navolging van het geslaagde muziekweekend in 2016 heeft Accordeon Vereniging Forzando ervoor gekozen om wederom een muziekweekend te organiseren in het prachtig gelegen Koos Vorrinkhuis te Lage Vuursche.

Dit jaar hebben wij het gehele huis tot onze beschikking zodat partij repetities en meerdere interessante workshops tegelijkertijd kunnen worden gegeven. Daarbij hoeven we ook niemand teleur te stellen, er zijn voldoende kamers en bedden! Nieuw is de mogelijkheid om ook als gezin deel te nemen!

Het weekend start op vrijdagmiddag na 16.00 uur en duurt tot zondagmiddag 16.00 uur.
Eventueel is aansluiten ook mogelijk op de zaterdagmorgen om 9.00 uur.

Tijdens dit weekend is er naast de orkestrepetities voldoende gelegenheid om ook in de avonduren je accordeon ter hand te nemen. Het programma zal zo samengesteld worden dat alle eerder genoemde wensen van deelnemers voldoende tot hun recht komen.

Heeft u familie, vrienden en/of kinderen die ook graag meegaan naar deze mooie locatie en willen genieten van de natuur en een verzorgd weekend? Zij kunnen mee tegen een aangepast tarief mits zij op dezelfde kamer slapen als de deelnemer. Voor kinderen die deelnemen aan het orkest en jonger zijn dan 18 jaar geldt een reductie van 50% .

Wat staat er op de lessenaar?
Dance Macabre van Saint Saëns en de Metropolitan suite van Adolf Götz.
Deze stukken zullen na inschrijving uiterlijk begin oktober aan alle deelnemers worden uitgereikt. Voor minder ervaren spelers zijn er aangepaste partijen beschikbaar. Geef duidelijk aan welke partij je het meest ligt, plezier in de muziek staat voorop!

Aanmelden/Prijzen
Prijzen en aanmeldingen kunt doen via dit formulier.

We hopen u te zien het eerste weekend van November!