Accordeon Muziekweekend 5, 6 en 7 Oktober 2018

In 2018 bestaat Accordeon Vereniging Forzando 80 jaar! In navolging de eerdere succesvolle edities hebben wij ook dit jaar ervoor gekozen om een muziekweekend te organiseren in het prachtig gelegen Koos Vorrinkhuis te Lage Vuursche. Dus schrijf je alvast in om met ons het jubileum te vieren!

Ook dit jaar hebben wij het gehele huis tot onze beschikking zodat partij repetities en meerdere interessante workshops tegelijkertijd kunnen worden gegeven. Daarbij hoeven we ook niemand teleur te stellen, er zijn voldoende kamers en bedden!

Het weekend start op vrijdagmiddag na 16.00 uur en duurt tot zondagmiddag 16.00 uur. Eventueel is aansluiten ook mogelijk op de zaterdagmorgen om 9.00 uur.

Tijdens dit weekend is er naast de orkestrepetities voldoende gelegenheid om ook in de avonduren je accordeon ter hand te nemen. Het programma zal zo samengesteld worden dat alle eerder genoemde wensen van deelnemers voldoende tot hun recht komen.

Thema

Dit jaar zal het weekend geheel in het teken staan van Italiaanse sferen, niet alleen de verrassende muziekstukken maar ook de gezellige Italiaanse maaltijden spelen een grote rol. Voor de gene die er al eerder bij waren, jullie weten hoe goed onze koks zijn!

Vele van onze instrumenten vinden hun bakermat in Italie en een mooie gelegenheid om jullie kennis te laten maken met de veelzijdige muziek die dit prachtige land te bieden heeft.

Wie zal u begeleiden?

We hebben Leo van Lierop, Tim Fletcher, Maaike Lips en Annemarieke van der Ploeg bereid gevonden er een boeiend, leerzaam maar bovenal een muzikaal weekend van te maken!

Aanmelden/Prijzen

De prijs voor een geheel verzorgd weekend van vrijdag 16.00 t/m zondag 16.00 uur slechts €85 p.p. op basis van een gedeelde tweepersoons kamer.

Slaapt u liever alleen? Dat is beperkt mogelijk voor €110 p.p.

Voorinschrijven is nu al mogelijk bij [email protected], er zijn max 60 plaatsen beschikbaar!